Job Detail

14/12/2018

Horeca Jobs

Kok (Chef de partie) Eventcatering

Horeca Jobs zoekt voor een klant, onderstaan profiel. 

Horeca Jobs is een selectie kantoor waardoor je niet direct alle gegevens van je toekomstige werkgever kan bekijken. Wij voorzien een overgangsperiode voor jou zodat jij en jouw mogelijk nieuwe werkgever elkaar kunnen leren kennen zonder direct een belangrijke beslissing te moeten nemen.
Wij doen al het administratieve werk voor jou, volgen mee op en zorgen voor een vlotte en correcte uitbetaling van jouw salaris.

  • Full-time
  • Specifieke ervaring gewenst

Omschrijving

Ons zaal- en keukenteam garandeert een hoogstaande catering op een unieke locatie, voor kleine en grote events van 100 tot 2000 couverts. Wij ontvangen gasten in onze vernieuwde congreszalen en in onze prachtige tuinen.

Taken

• Je bent verantwoordelijk voor de keukenbereidingen van onze eventcatering. 

• Samen met een klein team keukenmedewerkers, aan wie je leiding geeft, zorg je voor de piekfijne bereidingen van alle gerechten.

• Je geeft uitgebreid aandacht aan de kwaliteit en de presentatie van de maaltijden.

• Je stuurt de keukenmedewerkers aan, superviseert de werkzaamheden en leidt nieuwe medewerkers op.

Gevraagde vaardigheden

• Je beschikt over enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt bij voorkeur ervaring in banketkeuken.


• Je kan mise-en-place lijsten opstellen.


• Je hebt ervaring met het coördineren van personeel.


• Je bent een sterke organisator. Het ontbreekt je niet aan creativiteit.


• Weekendwerk is voor jou geen probleem.


• Je hebt kennis van HACCP.


• Je hebt een rijbewijs B.