Job Detail

26/03/2019

Flying Services

VASTE MAÎTRE/ HOSPITALITY MANAGER BRUSSEL

Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 15 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals,…) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en private exclusieve feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening.

  • Full-time
  • Specifieke ervaring gewenst

Omschrijving

BEDRIJF

De klant waarvoor wij op zoek zijn, is een jong creatief team met passie voor innovatieve horeca concepten. Authenticiteit dragen ze hoog in het vaandel en geven hun personeel ook graag kansen om zich te ontwikkelen over verschillende projecten.

Het concept waar jij terecht komt, is al sinds enkele jaren een van de hotspots in Antwerpen. Vanaf eind februari dit jaar is dit concept uitgebreid naar Brussel. Deze opening gaat gepaard met een totaal nieuw restaurant concept. In samenwerking met Gilles Melchior, gekend van zijn restaurant Melchior in Tienen en Jong Keukengeweld, willen ze deze unieke culinaire beleving doortrekken naar de zaal.

Ben jij de gepassioneerde Maître waar ze naar op zoek zijn?

Taken

Taken

Als geboren multitasker houd je een goed overzicht. Je medewerkers staan op de juiste plek

en weten wat zij moeten doen. Een goede sfeer en samenwerking is van groot belang. Je

stuurt aan, werkt samen, faciliteert, overziet alles en zorgt voor een geslaagde avond voor

onze gasten. Jij bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en de klanten. Je hebt oog

voor detail en zorgt dan ook dat alles tot in de puntjes in orde is. 

·         Hospitality management
·         Samenstellen, aansturen, coachen en motiveren van jouw team
·         Creëren en optimaliseren van een aangename en efficiënte workflow
·         Het scheppen van een ontspannen en positieve sfeer in de zaak
·         Praktische voorbereiding, coördineren en afsluiten van het restaurant
·         Je zoekt constant mee naar verbeteringen en monitort de kostenefficiëntie
·         Opvolgen van personeelsplanning & bestellingen

Gevraagde vaardigheden

Profiel

·         Je werkt graag met mensen en bent een geboren people manager

·         Je bent vriendelijk, toegankelijk en communicatief

·         Je voelt je goed in een leidinggevende positie

·         Je bent stressbestendig en flexibel

·         Je lost gericht en adequaat problemen op

·         Je bent een echte multitasker

·         Je ziet werk en deinst er niet voor terug om zelf de handen uit de mouwen te steken.

·         Je hebt oog voor detail en werkt alles graag tot in de puntjes af

·         Je hebt ervaring in de horeca

·         Leidinggevende ervaring is een pluspunt!