Job Detail

27/02/2019

Flying Services

VASTE MAÎTRE D’HOTEL/PROJECTLEIDER GEZOCHT (VASTE KLANT)

Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 15 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals,…) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en private exclusieve feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening.

  • Full-time
  • Specifieke ervaring gewenst

Omschrijving

'We are going to be the world's greatest service organization!'

De klant waarvoor wij op zoek zijn, is de marktleider in facilitaire dienstverlening, zowel in België als ook de wereld. Dagelijks verzorgen ze de catering in onder andere bedrijven, ziekenhuizen en op events. 

Taken

Als maître ben je operationeel verantwoordelijk voor de verschillende evenementen op de vaste locatie of op externe events.
Je zal werken met uiteenlopende teams. Er zijn een aantal vaste medewerkers en een poule van jobstudenten en flexi's. Bij drukte wordt het team aangevuld met interimkrachten.
Doorgaans zal het team uit 10-15 personen bestaan. Tijdens grote evenementen kan dit oplopen naar 50 medewerkers.

·         Je werkt voor 90 % operationeel mee met je team

·         Je coacht een team en bent verantwoordelijk voor het plaatselijk personeelsbeleid

·         Als gastheer/vrouw draag je de eindverantwoordelijkheid over de klanttevredenheid van elk evenement

·         Je zorgt mede voor de mise en place, dienst, opbouw en afbouw van de evenementen.

·         Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen zaal en keuken

·         Je bent een belangrijke schakel tussen het team en het management. Je zorgt voor een gezonde structuur, motivatie van de werknemers en een goede werkplanning.

·         Elk seminarie, bedrijfsevenement, huwelijksfeest,… geef je de gasten keer op keer het gevoel van een tweede thuis.

·         Werkuren: Tussen maandag en zondag. De 24/7 mogelijke bezetting maakt je planning en opvolging van je taken een zeer belangrijk deel uit van je job (38u/week).

Gevraagde vaardigheden

·         Je hebt ervaring in de horeca en bij voorkeur als leidinggevende

·         Klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel

·         Structuur en initiatief nemen is je niet vreemd

·         Je bent kwaliteitsbewust

·         Je kan zelfstandig werken, bent betrouwbaar, stipt en correct

·         Je hebt een verzorgd uiterlijk en goede persoonlijke hygiëne

·         Weekendwerk vormt geen enkel probleem voor jou

·         Nederlandstalig en je kan je goed behelpen in het Frans en Engels

·         Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer