Job Detail

15/02/2019

Horeca Jobs

Gemotiveerde Chef de rang/hoofdkelner voor Bistro op een toplocatie

Horeca Jobs zoekt voor een klant, onderstaan profiel. 

Horeca Jobs is een selectie kantoor waardoor je niet direct alle gegevens van je toekomstige werkgever kan bekijken. Wij voorzien een overgangsperiode voor jou zodat jij en jouw mogelijk nieuwe werkgever elkaar kunnen leren kennen zonder direct een belangrijke beslissing te moeten nemen.
Wij doen al het administratieve werk voor jou, volgen mee op en zorgen voor een vlotte en correcte uitbetaling van jouw salaris.

  • Full-time
  • Specifieke ervaring gewenst

Omschrijving

Je komt terecht op een prachtige locatie om te eten en te werken. Je staat in de keuken met een uniek uitzicht op de omgeveing.
Onze idyllische locaties geven je de mogelijkheid om je gasten elke keer dat ‘wow’ gevoel mee te geven. We gaan er elke dag 100% voor om onze gasten verwennen en verassen, hen ‘net-dat-beetje-meer’ te geven zodat ze elke keer terug komen.

Bij ons staat kwaliteit centraal, want dat is het hoofdingrediënt van al onze Bistro’s: kwaliteit in de service die we bieden, in de producten die we gebruiken en in de structuur die we hiervoor op poten zetten.
We hebben slechts één objectief: onze klanten verwennen.

En dat kan enkel door een team van gepassioneerde medewerkers met de juiste gedrevenheid en de juiste focus.
Dus.. heb jij altijd al willen werken in een inspirerende en prachtige omgeving? Heb je daar bovenop een passie voor hospitality en wil je gaan voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Taken

Welke ingrediënten zoeken we?

We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die zorgt voor een correcte bediening van onze gasten.

Zowel voor, tijdens als na de dienst zorg je ervoor dat alles er piekfijn uitziet.

Je communiceert vlot met onze klanten, helpt hen bij hun keuze en controleert of ze tevreden zijn.  Door instructies te geven aan je team, weet iedereen wat er van hen verwacht wordt.

Gevraagde vaardigheden

  • Drietaligheid (Nl, Fr, Eng) is een basis omdat we een internationaal clienteel zullen verwelkomen.
  • Je hebt horeca-bloed in je aderen en je houdt er van om mensen te ontvangen en bedienen. 
  • Je bent een plantrekker en een doorzetter en aan slordigheid heb je een broertje dood.
  • Enkel wanneer de klanten tevreden zijn, ben jij dat ook.
  • Leiding geven schrikt je niet af, integendeel: het geeft je energie.