Job Detail

29/01/2019

Flying Services

Zaalmedewerker restaurant met wijnkennis

Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 15 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals,…) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en private exclusieve feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening.

  • Full-time
  • Specifieke ervaring gewenst

Omschrijving

Gezien de verfijnde keuken worden de tafels maar 1 keer per shift vrijgegeven en moet de service rustig en verzorgd verlopen. We hebben maximaal 26 couverts. Onze Chef heeft meer dan 10 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants in België en zoekt dan ook mensen die dezelfde energie en zoektocht naar perfectie in de zaal kunnen doorzetten. Je zal samen met de zaalverantwoordelijke instaan voor de zaal en alle taken die daarbij horen.

Uren: dinsdag t.e.m. zaterdag van 17u tot 00u en vrijdag en zaterdag 11u-15u. Enkel interesse in dag of avondshiften? We kunnen de opties bespreken.

Taken

* basis wijnkennis
* Zelfstandig werken is een must
* Volledige bediening: bestellingen opnemen, opdienen/afruimen, ...
* Cocktails bereiden


Gevraagde vaardigheden

  • Je bent een uitgesproken enthousiaste dynamische persoon met horeca opleiding en/of ervaring.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiliteit
  • Vertrouwen
  • Verzorgd voorkomen
  • Vriendelijk en sociaal persoon
  • Kwaliteitsbewust
  • Kwaliteit en service zijn belangrijk voor jou.
  • Je bent een teamplayer en je hebt zin voor verantwoordelijkheid en orde.
  • Stressbestendig zijn en klanten charmeren zijn een evidentie voor jou.