Job Detail

14/12/2018

Horeca Jobs

Kok (sous chef) Eventcatering

Horeca Jobs zoekt voor een klant, onderstaan profiel. 

Horeca Jobs is een selectie kantoor waardoor je niet direct alle gegevens van je toekomstige werkgever kan bekijken. Wij voorzien een overgangsperiode voor jou zodat jij en jouw mogelijk nieuwe werkgever elkaar kunnen leren kennen zonder direct een belangrijke beslissing te moeten nemen.
Wij doen al het administratieve werk voor jou, volgen mee op en zorgen voor een vlotte en correcte uitbetaling van jouw salaris.

  • Full-time
  • Specifieke ervaring gewenst

Omschrijving

Het zaal- en keukenteam garandeert een hoogstaande catering op een unieke locatie, voor kleine en grote events van 100 tot 2000 couverts. Wij ontvangen gasten in onze vernieuwde congreszalen en in onze prachtige tuinen. 

Taken

• Als sous-chef ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, supervisie, en controle van de werkzaamheden van het keukenpersoneel tijdens de evenementen.

• Je leidt de chefs de partie en keukenmedewerkers.

• Je bereidt koude en warme gerechten volgens technische fiches.

• Je waarborgt de kwaliteit en presentatie van de maaltijden.

Gevraagde vaardigheden

• Je beschikt over enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt bij voorkeur ervaring in banqueting.

• Je hebt ervaring met het coördineren van personeel.

• Je kan werkroosters opstellen.

• Je bent een sterke organisator. Het ontbreekt je niet aan creativiteit. Je kan improviseren waar nodig.

• Weekendwerk en avondwerk is voor jou geen probleem.

• Je hebt kennis van HACCP.